Noks salon keramike otvoren je 2010. godine sa ciljem da raznovrsnom ponudom proizvoda za opremanje kupatila odgovori na želje kupaca, ali i zahtevne projekte građevinskih i arhitektonskih kompanija. Dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja, dobro promišljena strategija razvoja, posvećenost i zalaganje naših zaposlenih, doprineli su da kompanija Noks NJ Beograd stekne jednu od vodećih pozicija na tržištu.

U ponudi salona Noks NJ očekuje Vas veliki izbor keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, slavina, bojlera, tuš kabina, vodokotlića i drugih proizvoda za uređenje kupatila u stambenim i poslovnim prostorima. Zahvaljujući velikom broju distributera sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju, naši proizvodi se mogu naći širom Srbije, kao i u zemaljama u okruženju.

Bilo da želite keramičke ili garnitne pločice, male ili velike, glatke ili hrapave, sa ili bez bordure, Noks salon keramike je prava adresa za Vas. Izrađena od najkvalitetnijih materijala, Noks keramika je pravi izbor za sve koji žele moderne i elegantne pločice koje karakteriše visoka otpornost na različite uticaje, izdržljivost i lako održavanje. Veliki izbor dimenzija, boja i dezena olakšaće izbor idealne keramike za Vaše kupatilo, kuhinju, terasu...

Još jedna mogućnost koju nudimo jeste izrada tuš kabina prema dimenzijama Vašeg kupatila. Na Vama je samo da izaberete oblik tuš kabine, tip stakla, završnu obradu i ručicu, a sve ostalo možete da prepustite veštim rukama naših majstora. Pored toga, značajno mesto u ponudi salona NJ Beograd zauzimaju sanitarije, slavine, vodokotlići, bojleri, kao i kupatilski nameštaj vrhunskog kvaliteta.

Sa željom da izađe u susret što većem broju klijenata, Noks salon keramike vrši BESPLATAN prevoz robe na teritoriji grada Beograda za kupovine preko 20.000din. Za svaku isporuku, istovar robe organizuju kupci.