U skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije i preporučenim merama nadležnih organa, a u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19, naši saloni će raditi po skraćenom radnom vremenu radnim danima od 08h do 15h i subotom od 08h do 12h. Hvala na razumevanju!

Grohe Rapid Skate Air Set

VKRSLSA
Grohe Rapid Skate Air Set
Pređi preko slike za uvećanje
Na lageru
17474.41 RSD
+
Kupi jednim klikom

Cena se odnosi na SET, vodokotlić sa tipkom.

Isporuka
Mogućnosti plaćanja
Naše prednosti

Garancija 24 mesecaNa sve proizvode kupljene kod nas minimalna garancija je 24 meseca

Povrat i zamena - nije problemProizvodi koji se vraćaju moraju biti u neoštećenom fabričkom pakovanju.

Različita sredstva plaćanjaPlatite kako vama odgovara - gotovinom pri isporuci , transferom preko banke , kreditnim karticama.

Najbolja cenaPonosni smo na naše cene.Stotine kupaca ih proverava svaki dan što daje šansu našoj online prodavnici

  • Pinterest
Opis

Uživajte u potpunom samopouzdanju i stabilnosti u GROHE Rapid SL 3-u-1 instalacionom setu za kupatila. Čak i postavljanje je jednostavno i pametna funkcija za smanjenje buke je dodatni bonus. Čelični okvir je sertifikovan za držanje tereta od preko 400 kg za maksimalnu stabilnost i može se instalirati ispred čvrstog zida ili unutar zidova od gipsa. GROHE EcoJoy dvostruki sistem za ispiranje je prijatniji za životnu sredinu, smanjujući potrošnju vode do 50%. Prenos buke na zgradu je sveden na minimum zahvaljujući GROHE whisper tehnologiji, projektovanoj sa niskim nivoom buke i odvojenim vodovodima.

Grohe 38721001

Recenzije

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju
Proizvodi iz iste serije