U skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije i preporučenim merama nadležnih organa, a u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19, naši saloni će raditi po skraćenom radnom vremenu radnim danima od 08h do 15h i subotom od 08h do 12h. Hvala na razumevanju!

Grohe Rapid Cosmopolitan Set

VKRSLC
Grohe Rapid Cosmopolitan Set
Pređi preko slike za uvećanje
Po porudžbini
18017.65 RSD
+
Kupi jednim klikom

Cena se odnosi na SET, vodokotlić sa tipkom.

Isporuka
Mogućnosti plaćanja
Naše prednosti

Garancija 24 mesecaNa sve proizvode kupljene kod nas minimalna garancija je 24 meseca

Povrat i zamena - nije problemProizvodi koji se vraćaju moraju biti u neoštećenom fabričkom pakovanju.

Različita sredstva plaćanjaPlatite kako vama odgovara - gotovinom pri isporuci , transferom preko banke , kreditnim karticama.

Najbolja cenaPonosni smo na naše cene.Stotine kupaca ih proverava svaki dan što daje šansu našoj online prodavnici

  • Pinterest
Opis

Grohe 38772001

Budite sigurni zahvaljujući pametnom dizajnu i snazi GROHE Rapid SL 3-u-1 instalacijskog seta za zidne toalete. Čak i postavljanje je jednostavno. Čelični okvir je sertifikovan za držanje tereta od preko 400 kg za maksimalnu stabilnost i može se instalirati ispred čvrstog zida ili unutar zidova od gipsanih ploča.

GROHE EcoJoy dvostruki sistem za ispiranje je prijatniji za životnu sredinu, smanjujući potrošnju vode do 50%. Prenos buke na zgradu je sveden na minimum zahvaljujući GROHE whisper tehnologiji, projektovanoj sa niskim nivoom buke i odvojenim vodovodima. Set dolazi sa zidnim nosačima i atraktivnom Skate Cosmopolitan hromiranom pločom.

Recenzije

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju
Proizvodi iz iste serije