Salon keramike Noks od sada na novoj lokaciji, u velikom lokalu punom novih ideja!

Noks Keramika Ledine/Novi Beograd

U našem novom salonu će Vas ljubazno dočekati naši prodavci, koji su sa svojim dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu, uvek spremni da Vam pomognu oko izbora proizvoda i ostalih tehničkih stvari vezanih za renoviranje Vašeg kupatila, kuhinje, terase...

Noks Keramika

Novi salon odlikuju neke potpuno nove ideje, sa puno novih ambijenata u kojima će ideju pronaći i oni kojima prostor u kupatilu nije problem, pa čak i oni koji su ograničeni manjim prostorom.

Ukoliko tražite keramičke pločice ili granitne pločice, sigurni smo da ćete u našem bogatom asortimanu pronaći pločicu po Vašem ukusu, kako po dezenu tako i po ceni.

Tuš kabine mogu biti jako težak izbor, ali kada većinu možete videti uživo, što je slučaj u našem salonu, tada je izbor mnogo lakši.

Noks Keramika - Izbor je lak

Kompletnu opremu za renoviranje poput lepka, fug mase, bojlera, slavine i galanterije možete kupiti kod nas, a ukoliko kupovina bude veća od 20.000din nudimo Vam BESPLATAN prevoz na teritoriji Beograda.

Semmelrock

Posetite nas u našem novom salonu, proverite našu ponudu, cene i kvalitet proizvoda. Sigurni smo da ćete biti još jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.

Komentari

prilikom prijema plocica utvrđeno je da je citav paket pločica polomljen,isporuka je bila na kucnu adresu! Mi treba da nosimo paket sada kod Vas i da menjamo umesto da nam isporucite plocice koje smo platili
Kada stavljate preporuku za novu lokaciju negde bi bilo korisno i da napisete GDE JE NOVA LOKACIJA?
Napiši recenziju