U skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije i preporučenim merama nadležnih organa, a u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19, naši saloni će raditi po skraćenom radnom vremenu radnim danima od 08h do 15h i subotom od 08h do 12h. Hvala na razumevanju!

Salon keramike Noks od sada na novoj lokaciji, u velikom lokalu punom novih ideja.

Vojvođanska 370a, Novi Beograd/Ledine (1km posle skretanja za aerodrom sa leve strane)


Klikom na fotografiju ispod dobijate putanju do našeg novog salona.Noks Keramika Ledine/Novi Beograd

U našem novom salonu će Vas ljubazno dočekati naši prodavci, koji su sa svojim dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu, uvek spremni da Vam pomognu oko izbora proizvoda i ostalih tehničkih stvari vezanih za renoviranje Vašeg kupatila, kuhinje, terase...

Noks Keramika

Novi salon odlikuju neke potpuno nove ideje, sa puno novih ambijenata u kojima će ideju pronaći i oni kojima prostor u kupatilu nije problem, pa čak i oni koji su ograničeni manjim prostorom.

Ukoliko tražite keramičke pločice ili granitne pločice, sigurni smo da ćete u našem bogatom asortimanu pronaći pločicu po Vašem ukusu, kako po dezenu tako i po ceni.

Tuš kabine mogu biti jako težak izbor, ali kada većinu možete videti uživo, što je slučaj u našem salonu, tada je izbor mnogo lakši.

Noks Keramika - Izbor je lak

Kompletnu opremu za renoviranje poput lepka, fug mase, bojlera, slavine i galanterije možete kupiti kod nas, a ukoliko kupovina bude veća od 20.000din nudimo Vam BESPLATAN prevoz na teritoriji Beograda.

Semmelrock

Posetite nas u našem novom salonu, proverite našu ponudu, cene i kvalitet proizvoda. Sigurni smo da ćete biti još jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.

Komentari

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju