U skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije i preporučenim merama nadležnih organa, a u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19, naši saloni će raditi po skraćenom radnom vremenu radnim danima od 08h do 15h i subotom od 08h do 12h. Hvala na razumevanju!

6 ideja za uređenje kupatila

07/15/2019
Novica Jajčanin

IDEJE ZA KUPATILO MORAJU BITI JEDNOSTAVNE


Moderna kupatila ostavljaju utisak jednostavnosti i čistoće.Kako bi pronašli inspirativnu ideju preporučujemo da se držite nekih generalnih smernica kako bi suzili mogućnost izbora.


  • Čiste linije
  • Blage boje
  • Funkcionalnost pre izgleda
  • Elementi ugrađeni u zid


Kupatilo je prostorija koju koristimo svaki dan.Kad se posmatra sa te tačke gledišta bitnije je nego što se čini na prvi pogled.Često se traženje ideje za uređenje kupatila svodi na optimalno iskorištenje prostora zbog malih kupatila.Ne dozvolite da vam dizajn uzme primat nad funkcionalnošću.Ovaj problem ćete najbolje rešiti tako što ćete prvo uzeti mere vašeg starog kupatila a pored navesti elemente koje planirate da instalirate. Saloni keramike često imaju programe koji služe za izradu 3D modela koji su od velike pomoći.KALAKATA KAMEN I IMITACIJA DRVA


Ove keramičke pločice koje imitiraju prirodan materijal se jako dobro kombinuju.Opšte je poznato da svaki dizajn veštačkog materijala teži što vernijoj imitaciji onoga što u prirodi već postoji.


Kalakata plocice


MALI WC

Ova prostorija ne dozvoljava puno eksperimentisanja.Vizuelno odvojite zidove sa strane.

Granitna keramika 60x30

DOZIDAJTE ZID

Koristićete ga kao pregradu umesto tuš kabine.Ubacite paravan između dva zida

Nile Bone

ISTAKNITE TUŠ KABINU

Iskoristite ovaj vizuelni trik pri slaganju keramičkih pločica.Pri postavljanju keramike vodite računa o tačnom položaju sanitarija.

Walk in paravani


PATCHWORK

Ova tekstura je definitivno u trendu.Razveselite unutrašnjost tuš kabine ovim pločicama veselih boja

Patchwork

TALASASTA PLOCICA

Prenapadna je za celo kupatilo.Istaknite jedan ili deo zida.Ako je koristiti kao deo zida preporučljivo je dodati aluminijumske lajsne.

Ploćice sa talasima

Komentari

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju